Mijn verhaal: Met een rugzak vol onverwerkte negatieve ervaringen en zonder de wetenschap dat je zelf invloed hebt op je leven begon ik aan mijn studie aan de Design Academie in Eindhoven. Ik kan me nog herinneren dat een leraar in het eerste jaar zei dat het grootste gedeelte van de studenten het laatste jaar niet zou halen. Ik was ervan overtuigd dat ik niet bij de afvallers zou horen. Maar na een paar jaar struggelen (voornamelijk met mezelf) kreeg ik het advies om te stoppen met school. De grond verdween letterlijk onder mijn voeten en in het bijzijn van alle docenten en mijn studiegenoten viel ik flauw. Dit was het einde van mijn studiecarrière aan de Design Academy en het begin van mijn burn-out met als grootse boosdoener de teleurstelling in mezelf.

Inmiddels ben ik dankbaar voor alles, het heeft me gemaakt tot wie ik nu ben en gemotiveerd om opzoek te gaan naar wat geluk nou echt is, en hoe ik gelukkig kan worden. Hoe belangrijk het is om mild naar jezelf te zijn. En… hoe ik jou kan helpen. 

Mijn achtergrond: Na mijn burn-out ben ik mode gaan studeren aan de HKU. Daarna ben ik als freelancer in de mode gaan werken als apparel graphic / print designer. Hierdoor heb ik bij veel bedrijven in de keuken kunnen kijken. Sinds 2010 geef ik les aan styling academie Artemis.
En het belangrijkste, in 2017 heb ik Rainbowblack opgezet, coach ik mensen, en ben ik hard aan het werk om het platform Rainbowblack Academy op te zetten.
 
Opleidingen: Naast de Design Academy en de HKU, heb ik 3 jaar psychosynthese gestudeerd. Mijn eerste EFT opleiding was aan de EFT Academy in Amersfoort. Hier heb ik geleerd op therapeutisch niveau te werken met EFT. Daarna heb ik bij EFT Master Carol Look in New York nog een tweede opleiding gevolgd en mag ik me inmiddels een certificated EFT, Yes Code coach noemen.
Ik ben een groot fan van Abraham Hicks, de Law of Attraction en weet inmiddels dat dankbaarheid en zelf-liefde essentieel zijn.
 
Ben je nieuwsgierig of ik ook iets voor jou kan betekenen neem dan contact met mij op voor een gratis kennismakingssessie.

* sessies kunnen zowel in het Nederlands als in het Engels, voor meer informatie zie tarieven of neem contact op: hello@rainbowblack.nl

No rainbow without rain.